Legotillverkning

Legotillverkning ger ett bättre resultat och oftare en säkrare process

Behöver ni legotillverkning till ert projekt?

Legotillverkning är en vanlig verksamhet inom industribranschen och kan bli ett väldigt effektivt arbetssätt som alla vinner på. Att hyra in ett kompetent och nischat företag för att fixa delar eller verktyg för projektet ger ett bättre resultat och oftare en säkrare process. Många företag är i behov av avancerade komponenter som tillverkas genom samverkande tekniker och material som de inte alltid besitter själva. Istället för att försöka sig på allt på egen hand kan legotillverkning både göra jobbet effektivare, levereras snabbare och bli mer kostnadseffektivt i längden.

Vi på Jurk sysslar med legotillverkning och kan hjälpa dig och ditt företag med tekniker såsom legosvetsning samt erbjuda vår expertis inom specifika material. Är du i behov av legotillverkning inom rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål och corténstål? Vänd dig till oss så hjälper vi dig till ett lyckat och effektivt resultat.

Vänd dig till oss för din legotillverkning

Det finns ofta flertalet detaljarbeten i ett projekt som kan verka små, men som faktiskt kräver expertishjälp. Exempel på detta kan vara legosvetsning, ytbehandlingar och hanterande av specifika material. Att anlita en legotillverkare som har stor kompetens inom detta område är därför en viktig komponent för att arbetet ska genomföras grundligt och enligt de säkerhetskrav som ställs. Detta ger inte bara ett bättre resultat direkt, utan genererar också högre kvalitet och längre hållbarhet. Därför är det en lönsam investering i det långa loppet.

Vi kan hjälpa dig med legotillverkning som rör material såsom rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål och corténstål. Vi utför alla våra arbeten med höga säkerhetskrav samtidigt som vi också gör kontinuerliga mätningar och noggranna kvalitetskontroller. Alltför att försäkra oss och er om att resultatet blir rakt igenom hållbart, kvalitativt och tryggt. Vi är dessutom certifierade enligt ISO EN 3834. Hör av dig till oss innan eller under ert arbete för att få en snabb offert.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt provad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Arbetsledare

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Bostad

Bostad

Vi erbjuder inflyttningsklara bostäder i attraktiva områden.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.