Svetsmetoder

Vi är licenserade, innehar stor kunskap och är godkända för alla olika svetsmetoder.

Olika material kräver olika svetsmetoder

Har ni stött på en svetsuppgift i ert projekt? Istället för att ta sig an heta arbeten själv kan det vara lämpligt och fördelaktigt att ta hjälp från ett företag som är licenserade, innehar stor kunskap och är godkända för alla olika svetsmetoder. När det kommer till svetsning möts vi av olika typer av material, detta kan röra sig om exempelvis rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål och corténstål. Alla dessa material har olika egenskaper och kräver därför olika metoder, värme och avkylning.

För att ert arbete ska genomföras grundligt, säkert och kvalitativt kan vi på Jurk hjälpa er. Förutom att vara specialister på svetsmaterial så är vi också godkända för att utföra diverse svetsmetoder. Vi har medarbetare som är utbildade och arbetar med både TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning. Vi vet vilka metoder som är bäst för de olika materialen och kan genomföra arbetet både kvalitativt och kostnadseffektivt. Är ni i behov av manuell metallbågsvetsning? Inga problem, vänd dig till oss så hjälper vi er att slutföra ert svetsarbete.

Medarbetare med stor kompetens

Vi på Jurk är certifierade enligt ISO EN 3834 och arbetar enbart med svetsare som har rätt kompetens för arbetsuppgifterna. Vi kan erbjuda er IW-svetsare och IWS-svetsare som alla är utbildade och innehar den kompetens som krävs. Förutom vår erfarenhet och expertis inom TIG, MIG/MAG och MMA-svetsning så kör vi också konstanta mätningar och säkerhetskontroller för att göra svetsarbetet grundligt och säkert.

När det kommer till heta arbeten såsom svetsning spelar säkerhet en stor roll, och hos oss kan du alltid vara säker på att alla säkerhetsåtgärder tas. Oberoende vilka svetsmetoder och material ni är i behov av kan ni höra av er till oss. Vi ser alltid till att erbjuda er ett professionellt arbete som är både kvalitativt och kostnadseffektivt. Ta kontakt med oss så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med just era svetsmetoder och projekt.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Bostad

Svetsteknik

Vi erbjuder både bearbetning, montering, svets och smide.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Jurk Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurk.