Titan

Vill du svetsa titan? Då kan vi hjälpa dig.

För er som behöver svetsa titan

När det handlar om svetsning av olika material krävs det professionell hjälp. Inom industribranschen stöter man ofta på arbeten som inkluderar svetsningar, och här är det viktigt att ta hjälp av ett företag som specialiserar sig på just detta. Vi på Jurk har stor expertis och lång erfarenhet av svetsningar av olika slag. Vill du exempelvis svetsa titan? Då kan vi hjälpa dig. Vi på Jurk är licenserade enligt ISO EN 3834 och erhåller kompetent och utbildad personal som kan både svetsa titanium och andra svetsmaterial. Vi ser alltid till att ge er ett kvalitativt arbete som är både säkert och kostnadseffektivt, och har genom åren lämnat många nöjda kunder bakom oss.

Förutom att svetsa titan så är vi också specialiserade på metaller såsom rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, syrafast stål eller corténstål. Genom att låta oss hjälpa dig med svetsning av titan får du ett arbete genomfört som är både säkert och bra genomfört. Svetsning är heta arbeten som kräver noggranna kontroller och säkerhetsåtgärder, samt stor kunskap i just det material som används. Vi gör alltid konstanta mätningar och säkerhetskontroller för att minimera skador av olika slag.

 

Vänd dig till oss för svetsning av titanium

När du stöter på ett arbete som kräver svetsning kan du vända dig till oss. Vi hjälper dig att svetsa titan och andra olika material som du stöter på. När det kommer till titan är TIG-svetsning den absolut vanligaste metoden. Hos oss hittar du många kompetenta medarbetare som är utbildade och certifierade inom TIG-svetsning, men även MIG/MAG och MMA. Att svetsa titanium påminner mycket om att svetsa anda typer av material, men anses ofta som en dyrare process.

För att se till att ditt arbete utförs enligt alla regler och lagar, samt att materialet behandlas på det mest perfekta vis så hjälper vi dig igenom hela processen. Börja med att kontakta oss så går vi igenom ert projekt och avgör vad som behövs göras. Oavsett om du bara vill ha tips och råd, eller om du vill göra upp en plan och få en offert så finns vi här för dig och ditt företag.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Bostad

Bostad

Vi erbjuder inflyttningsklara bostäder i attraktiva områden.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.