Stål

Vi svetsar både vanligt och härdat stål

Vi kan svetsa stål

Med en certifiering enligt ISO EN 3834 och kompetent och utbildad personal kan vi ta oss an dina svetsarbeten. Har ni ett nuvarande eller uppkommande projekt som kräver att svetsa stål? Då kan vi hjälpa er. Förutom att svetsa stål sitter vi också på kunskap om att arbeta med andra svetsmaterial såsom rostfritt stål, duplex, super duplex, aluminium, titan, syrafast stål eller corténstål. Genom att låta oss hjälpa er med er svetsning kan ni försäkra er om att arbetet går rätt till och att alla säkerhetsåtgärder tas. Heta arbeten som att svetsa stål innefattar höra risker och hälsoskador, vilket gör att de inte bör hanteras utan rätt kunskap och certifieringar. Vi levererar alltid ett kvalitativt, bra utfört och kostnadseffektivt arbete. Vårt mål är att du som kund alltid ska bli nöjd. Förutom vår expertis inom svetsning och material gör vi också kontanta mätningar och säkerhetskontroller för att minimera alla former av risker. Se till att arbetet blir rätt gjort genom att ta expertishjälp.

 

Att svetsa härdat stål

Att svetsa, oavsett material kräver stor kunskap och att rätt säkerhetsåtgärder tas. Olika material reagerar på olika sätt och behöver därför rätt hantering för att inte skadas. Att svetsa härdat stål kan vara svårare än att svetsa vanligt stål. Härdat stål är nämligen en form av stål, med hög kolhalt, som har härdats genom en tidigare uppvärmningsprocess. Anledningen till upphettningen är för att göra stålet starkare och tåligare, och därmed mycket hållbarare. Genom att använda lämpliga post-svetsvärmebehandlingar kan processen ge ett positivt resultat och metallen som omger svetsfogen slipper bli spröd. Vänd dig till oss när du behöver svetsa vanligt eller härdat stål, vi ger dig både ett grundligt och effektivt arbete med ett kvalitativt slutresultat. Du är välkommen att höra av dig till oss innan eller under ett projekt för att se vad vi kan göra för er och er svetsning. Inom kort kommer du få en offert av oss.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Bostad

Bostad

Vi erbjuder inflyttningsklara bostäder i attraktiva områden.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.