Rostfria räcken

Vi erbjuder allt från måttning till tillverkning och montering

Tillverkning och montering av rostfria räcken

Rostfria räcken är något vi på JURK Svetsteknik verkligen kan. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller rostfria räckessystem för både inomhus- och utomhusmiljöer. Vi hjälper såväl privatkunder och företagskunder med allt från måttning till tillverkning och montering.

Hög kvalitet och skräddarsydda lösningar

En stor fördel med att välja räcken från oss är att vi svetsar alla skarvar vilket inte bara gör att räcket blir stabilare utan förlänger livstiden markant. Vi samarbetar bland annat med Easysteel som säljer rostfria detaljer och modulsystem för rostfria räcken, men även många andra aktörer inom branschen. Önskar du en speciallösning hjälper vi dig gärna att skräddarsy rostfria räcken från eget råmaterial, helt enligt dina önskemål.

Rostfria räcken med glas

Glas passar både inomhus och utomhus och ger, förutom ett stilsäkert intryck, ett bra skydd för barn som annars brukar gilla att klättra på räcken. Glaset är lamell-limmat, vilket består av flera glasskivor med en pvb-folie mellan glasen. Folien gör rutan seg och svår att ta sig genom och håller samman glaset om det går sönder.

Rostfria räcken med vajer

Räcken med stålvajer är en lösning som vuxit på den svenska marknaden de senaste åren, både på privatmarknaden och i offentliga miljöer som exempelvis marina områden. Vajer ger ett hårdare intryck som framhäver stålets fina estetiska kvaliteter. Beroende på höjd och ändamål monterar vi  allt från 3 till 9 rader med vajer.

Rostfria räcken med stänger

Ett rostfritt räcke med stänger är både snyggt och robust. Beroende på placering och önskemål på höjd och estetik tillverkar i räcken med olika antal stänger, från 3st upp till 9st beroende på säkerhetskrav och önskemål. Dock är vi noga med att Boverkets rekommendationer följs och vid montering med fallhöjd över 2,5 meter rekommenderar vi en annan typ av räcke.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Bostad

Svetsteknik

Vi erbjuder både bearbetning, montering, svets och smide.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.