Rostfritt

Svetsarbeten inom både TIG, MIG/MAG samt MMA

Vi hjälper dig att svetsa rostfritt

Svetsning är heta arbeten som kräver certifiering, kunskap och noggrann planering. Vi på Jurk är certifierade enligt ISO EN 3834 och arbetar endast med kompetent personal, som är utbildade och certifierade för att utföra alla former av svetsarbete. Är du i behov av en TIG-svetsning i rostfritt? Vi på Jurk är utbildade att utföra svetsarbeten inom både TIG, MIG/MAG samt MMA inom samtliga svetsmaterial. Vi kan erbjuda dig medarbetare som håller hög kompetens och är specialiserade inom sitt område för att din TIG-svetsning i rostfritt ska utföras på ett professionellt och säkert sätt hela vägen från början till slut.

Svetsning av rostfritt stål är en process som är vanligt förekommande, och ett behov som många företag har. Krom och nickel är de mest förekommande ämnena för alla typer av rostfritt stål, och under själva svetsningsprocessen så omsätts ämnet krom till sitt sexvärdiga tillstånd. Vid svetsning av rostfritt avges därför en svetsrök som kan ha farliga effekter på hälsan, vilket gör det väsentligt att det sker under skyddande förhållanden och att rätt säkerhetsåtgärder vidtas.

 

Ta experthjälp när du är i behov av svetsning av rostfritt stål

Tack vare vår expertis och långa erfarenhet av svetsning av rostfritt stål så kan vi genomföra heta arbeten på ett kvalitativt, effektivt och säkert sätt. Vi kör noggranna säkerhetskontroller och ser alltid till att leverera ett resultat som är både säkert och kostnadseffektivt, vilket har gjort att vi har många nöjda kunder. Det är viktigt att inte försöka på sig svetsjobb utan professionell hjälp. Både för att försäkra sig om resultatet men också för personalens egna säkerhet. Vi har enbart professionella medarbetare som är både utbildade och godkända för sitt arbete.

Genom att ta hjälp av oss kan du minimera säkerhetsrisker och få ett kvalitativt resultat snabbare. Ni är mer än välkomna att ta kontakt med oss för att få tips och råd över hur arbetet ska genomföras och sätta upp en kostnadseffektiv plan. Genom att ta kontakt med oss kan vi snabbt erbjuda dig en offert som leder till ett lyckat resultat.

Tillverkning och montering av rostfria räcken

Rostfria räcken är något vi på JURK Svetsteknik verkligen kan. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller rostfria räckessystem för både inomhus- och utomhusmiljöer. Vi hjälper såväl privatkunder och företagskunder med allt från måttning till tillverkning och montering.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Bostad

Bostad

Vi erbjuder inflyttningsklara bostäder i attraktiva områden.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.