Duplex

Låt oss hjälpa dig med din svetsning av Duplex

Vi hjälper dig med din svetsning av Duplex

När det rör sig om heta arbeten såsom exempelvis svetsning av olika material är det viktigt att det sker under kontrollerade förhållande och av kompetent personal. I många projekt inom industribranschen stöter företag på tillfällen då svetsning av Duplex behövs göras. Dessa arbeten måste ske på ett professionellt sätt och enbart behöriga bör ta sig an utmaningen. Vi på Jurk erbjuder vår professionella hjälp när det kommer till svetsning av olika material.

Förutom att inneha expertis när det kommer till svetsning av Duplex, så är vi också utbildade inom andra svetsmaterial såsom rostfritt stål, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål och corténstål. Genom att låta oss hjälpa dig med din svetsning av Duplex kan du försäkra dig om att arbetet sköts enligt alla lagar och säkerhetsåtgärder. Svetsningar av olika material kan variera då materialen behövs hanteras på olika sätt. Vid svetsning av Duplex är det viktigt att inte ha för hög värme, samt att avsvalningen måste gå snabbt. Vi erbjuder dig kompetent och utbildad personal som är certifierade och godkända för just de material och ändamål som ni är i behov av.

 

Kontakta oss för svetsning av Duplex

Det finns alltid risk för skador vid heta arbeten, både för arbetarna men också för omgivningen och slutprodukten. Vi hjälper dig genom hela processen av er svetsning av Duplex för att säkerställa ett riktigt och pålitligt arbete. Förutom att vara ISO EN 3834 certifierade så har vi också medarbetare som är diplomerade och arbetar med både TIG MIG/MAG och MMA. Vi kör också ständiga mätningar och säkerhetskontroller för att minimera skaderisker. Vi gör allt för att lämna varje kund med ett kvalitativt och kostnadseffektivt slutresultat. Har ni ett projekt som kräver svetsning av Duplex kan du tryggt vända dig till oss. Vi finns här och kan tillsammans med dig och ditt företag lägga upp en strategisk plan samt ge dig en offert på arbetet.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Bostad

Bostad

Vi erbjuder inflyttningsklara bostäder i attraktiva områden.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.