Aluminium

Vi finns här för att hjälpa dig med din aluminiumsvetsning

Ta extern hjälp med din aluminiumsvetsning

Det händer ofta att arbeten som kräver svetsning av olika material uppkommer inom industribranschen. Under olika projekt eller reparationer kan svetsning i aluminium eller andra material behövas utföras och då är det viktigt att anlita professionell hjälp. Oavsett hur stort eller litet arbetet är. Att ta sig an arbetet på egen hand kan öka risk för skador under processen, samt att slutprodukten kan lida brister. Vi på Jurk finns här för att hjälpa dig med din aluminiumsvetsning.

Vi sysslar inte bara med olika former av svetsningar, utan vi arbetar också med olika typer av material. Behöver du exempelvis TIG-svetsa aluminium? Vi kan erbjuda dig kompetent och utbildad personal inom just det, och som har certifierats för just TIG. Förutom TIG-svetsning så sysslar vi också med MIG/MAG och MMA, samt med material såsom rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, titan, syrafast stål och corténstål. Med stor kunskap och lång erfarenhet arbetar vi säkert och noggrann med aluminiumsvets för att ge dig ett resultat som du kan bli nöjd med.

 

Kontakta oss för aluminiumsvets

Vi på Jurk är certifierade enligt ISO EN 3834 och utför vårt arbete både effektivt och under säkra förhållanden. Material som aluminium är en större utmaning än andra typer av svetsmaterial, därför vill vi understryka hur viktigt det är med rätt kunskap. Eftersom aluminium har en lägre smältpunkt och en högre ledningsförmåga än material som exempelvis stål är det viktigt att veta exakt hur svetsningen ska regleras och genomföras för att inte skapa så kallade burnthroughs. Att TIG-svetsa aluminium är den absolut primära metoden och kan användas för både tunna och tjocka aluminiumplåtar. Men även MIG kan fungera bra, denna bör då hellre användas på tunnare aluminiumplåtar.

Hör av dig till oss så kan vi ge dig en kvalitativ och kostnadseffektiv aluminiumsvetsning. Hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi genomför noggranna mätningar och säkerhetskontroller för att ge dig det absolut bästa resultat.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Bostad

Bostad

Vi erbjuder inflyttningsklara bostäder i attraktiva områden.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.