Material

Vi ställer höga krav på både material, personal och säkerhet.

Stor expertis inom flertalet svetsmaterial

Vi jobbar med avancerad svetsning, smide och montering i:

Vi har även en modern verkstad för alla typer av plåt- och metallbearbetning. Vi har rätt produktionsmiljö för respektive valt material och separat tillverkning utifrån miljökrav.

Vi på Jurk kan hjälpa dig med din svetsning. Med en stor expertis och erfarenhet av svetsning inom industribranschen vet vi vad vi sysslar med. Vi kan göra ditt svetsarbete både effektivt och under noggrann säkerhet samtidigt som du får ett kvalitativt resultat. När det kommer till denna typ av arbete så jobbar vi med olika svetsmaterial, dessa inkluderar rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål och corténstål. Med en stor expertis inom diverse svetsmaterial och med kompetent personal kan vi genomföra ditt arbete på rätt sätt. Vi ställer höga krav på både material, personal och säkerhet. Säkerhet är a och o när det handlar om svetsning, vilket är viktigt för att förebygga skador både under processen och för slutresultatet. Vi arbetar alltid med svetsmaterial av högsta kvalitet och gör kontinuerliga mätningar och säkerhetskontroller för att försäkra oss och er om att alla säkerhetskrav möts. Det är viktigt för oss att leverera både säkra och kostnadseffektiva lösningar som kunden blir nöjd med.

Låt oss hjälpa dig med dina svetsmaterial

Vi på Jurk är certifierade enligt ISO EN 3834 och tillhandahåller en stor och kompetent personalstyrka som gör jobbet rakt igenom kvalitativt, noggrant och säkert. Alla våra svetsare har godkända svetsarprövningar, är certifierade och godkända inom heta arbeten, är utbildade och arbetar med TIG, MIG/MAG samt MMA, och är diplomerade med IW samt IWS kompetens. Oavsett om du arbetar med svetsmaterial såsom rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål eller corténstål kan vi genomföra ditt arbete grundligt och leverera ett bra resultat. Heta arbeten kräver mycket kunskap och regler, och då är det viktigt att ta hjälp av ett svetsföretag som är certifierat och vet vilka åtgärder som skall tas. Har du ett arbete som kräver svetsmaterial är du välkommen att ta kontakt med oss. Oavsett om du har några frågor kring ämnet eller vill ha en offert.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Bostad

Svetsteknik

Vi erbjuder både bearbetning, montering, svets och smide.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.