Kompetens

Välutbildade, licensierade svetsare med de prövningar och certifieringar som krävs.

Gedigen och bred kompetens

Alla våra svetsare är välutbildade och har den kompetens, de licenser, prövningar och certifieringar som krävs för att utföra de avancerade svetsuppdrag vi jobbar med.

Alla våra svetsare

  • innehar godkända svetsarprövningar
  • är certifierade och godkända för att arbeta med heta arbeten
  • är diplomerade svetsare med IW samt IWS-kompetens
  • är utbildade och arbetar med TIG, MIG/MAG samt MMA
  • Jurk Svetsteknik är certifierade enligt ISO EN 3834

Det viktiga med svetslicens

Underskatta aldrig säkerhet och kunskap när det kommer till heta arbeten såsom svetsning. Svetsning av olika material kräver svetslicens, godkända utbildningar och stor kunskap om både verktyg och de material som ska svetsas. Det är även viktigt att veta vilka säkerhetsåtgärder som bör tas för att undvika skador. Har ni ett arbete som inkluderar svetsning? Låt oss hjälpa dig med det. Vi är certifierade enligt ISO EN 3834 och har enbart kvalificerade svetsarbetare som vi arbetar med.

Vid svetsning påverkas olika materialgrupper på olika sätt av höga temperaturer och farliga gaser avges under processen. Varje material behöver därför hanteras med hänsyn till dess unika egenskaper. För att göra ert arbete säkert och för att hålla era arbetare säkra så är det en god idé att överlåta svetsningsprocessen till ett företag som är licenserade.

Medarbetare med svetscertifikat

Förutom att Jurk är licenserade enligt ISO EN 3834 så arbetar vi också enbart med svetsare som innehar svetscertifikat och som har genomgått sin svetsarprövning. All vår personal innehar godkända svetsarprövningar, är certifierade och godkända för att arbeta med heta arbeten, är diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens, och är utbildade och arbetar med TIG, MIG/MAG och MMA. Genom att vända dig till oss för era svetsarbeten kan du därför försäkra dig om att arbetet utförs grundligt och enligt alla regler och lagar. Vi utför konstant mätningar och säkerhetskontroller för att minimera hälsorisker, ett grundligt arbete och ett kvalitativt resultat som håller.

Vi är proffs inom alla olika svetsmetoder, samt material såsom rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål och corténstål. Ta kontakt med oss för att veta mer eller för att göra upp en plan för hur just ert svetsarbete bör gå till och vilka metoder som bör användas. Vi går igenom det projekt ni ska göra och ger er en offert på arbetet som ska utföras. Vårt mål är att lämna varje kund med ett resultat som de är nöjda med.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Bostad

Svetsteknik

Vi erbjuder både bearbetning, montering, svets och smide.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.