Svetsteknik hos oss på Jurk

Som svetsföretag arbetar vi med både bearbetning, montering, svets och smide och riktar in oss på företag inom flygindustrin, livsmedelsindustrin, läkemedelsindustri, sjukhus, tunnelbana, värmeverk och många fler. Med svetsning i fokus är vi väl medvetna om att varje bransch ser olika ut och därför också har olika krav på hur arbetet ska utföras. Genom att ta hjälp av en av våra svetsare kan du garantera att arbetet bli utfört på ett grundligt och säkert sätt som lämpar sig bäst för just er bransch och ert uppdrag. Kvalitet och säkerhet står högt på vår lista och vi levererar endast säkra och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Vi som svetsföretag har höga säkerhets- och spårbarhetskrav. Vi utför regelbundna mätningar och noggranna kvalitetskontroller för att försäkra oss om att alltid leverera det allra bästa under säkra förhållanden. Jurk Svetsteknik är självklart certifierad enligt ISO EN 38 34.

Uppdrag

Uppdrag

Jurk Svetsteknik arbetar med kunder från flera olika branscher med olika krav.

Historia

Kvalitet

Rätt konstruerad, utförd i rätt material, svetsad på rätt sätt och rätt testad.

-Material

Material

Vi har stor expertis inom flertalet svetsmaterial.

Kompetens

Kompetens

Diplomerade svetsare med IW- samt IWS-kompetens.

Svetsmetoder

Svetsmetoder

TIG-svetsning, MMA-svets, MAG-svetsning och MIG-svetsning.

Projekt

Projekt

Här kan du se ett axplock av utförda projekt

Kontakt

Kontakt

Ta kontakt så ser vi hur vi bäst kan hjälpa er med ert projekt.

Ta hjälp av en riktigt duktig svetsare

Det bästa med att ta hjälp av en svetsverkstad är att arbetet blir noga genomfört av kompetent personal och sker under säkerhet. Vi på Jurk arbetar med svetsning och smide av material rostfritt stål, duplex, super duplex, stål, aluminium, titan, syrafast stål och corténstål och har även en verkstad för alla typer av plåt- och metallbearbetning. Vi erbjuder kompetent personal inom både bearbetning, svets och montage för att kunna hjälpa ditt företag oavsett behov. Ta hjälp av oss vid nästa projekt eller reparation för att få ett högkvalitativt utfört arbete. Vi är specialiserade på industribranschen och ställer gärna upp med att hjälpa er fram till en lyckad lösning.

Tillverkning och montering av rostfria räcken

Rostfria räcken är något vi på JURK Svetsteknik verkligen kan. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens vad gäller rostfria räckessystem för både inomhus- och utomhusmiljöer. Vi hjälper såväl privatkunder och företagskunder med allt från måttning till tillverkning och montering.

”Att jobba med svetsteknik kräver både specifik kunskap och stort fokus. Med detta kombinerat kan vi leverera lösningar av hög kvalitet.”

Stefan Stebel, Affärsområdeschef

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Rulltrappa

40 års erfarenhet av renovering, reparation och underhåll av rulltrappor.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Bostad

Bostad

Vi erbjuder inflyttningsklara bostäder i attraktiva områden.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.