Vi kan rulltrappor

Över 40 år som komplett leverantör av allt som behövs för en väl fungerande rulltrappa.

Om Jurk Rulltrappa

Jurk Rulltrappa har i över 40 år varit en komplett leverantör av allt som behövs för en väl fungerande rulltrappa. Vår storlek och erfarenhet garanterar kundanpassade lösningar av högsta kvalitet. Vi är märkesoberoende och kan alla typer av rulltrappor.

Vi servar, renoverar, moderniserar och nyinstallerar rulltrappor av marknadens alla fabrikat. Vi har reservdelar till alla märken och ett stort lager med standarddelar passande alla större märken på marknaden. Om inte de delar du behöver finns att tillgå tillverkar vi dem. Våra egentillverkade steg – Jurksteg – kan modifieras för att passa de flesta rulltrappor och är efterfrågade i branschen. Vi tillverkar även kamplattor, kamsegment, steghjul, stegaxlar, motoraxlar, bromstrummor, rulltrappsbalustrader, sockelplåtar, golvluckor, steghjulsbanor, handledargejdrar och många andra konstruktionsdetaljer till alla tänkbara rulltrappor.

Service

JURK RULLTRAPPA erbjuder serviceavtal, vilket innebär regelbunden översyn som förebygger problem och ger längre livslängd. Våra erfarna servicetekniker besöker er 2-12 gånger om året, allt efter behov, och ser till att allt är rent, välsmort och fungerar som det ska. De kan också varsko när det är dags att byta kamsegment, kedja mm. Serviceavtalet inkluderar också att vi närvarar vid den årliga konditionsbesiktningen.

Renovering

Många renoveringar utförs på plats, men vid behov kan vi även lyfta in hela rulltrappor i vår verkstad. Vi har till exempel förkortat rulltrappor vid ombyggnation av varuhus och därmed sparat stora pengar åt våra uppdragsgivare som då sluppit betala dyra pengar för en helt ny rulltrappa.

Till skillnad från de flesta andra företag i branschen utför vi växel- och motorrenoveringar själva i vår egen verkstad. Flera stora leverantörer vänder sig direkt till oss för att få hjälp med sina växelproblem då vi kan bidra med snabb problemlösning.

El

JURK RULLTRAPPA jobbar även med programmering, datakommunikation, svagström och starkström. Det handlar om såväl rena elinstallationer och ny styrning, som stora renoveringar av elutrustning och omritning av gamla elscheman. Tack vare vår breda kompetens kan vi utföra felsökningar av samtliga rulltrappsfabrikat och modifiera äldre objekt. Vi kan konstruera nya elektronikenheter, programmera PLC, bygga datakommunikation för nätverksbaserat fastighetsövervakningssystem eller rent av konstruera en helt ny och specialanpassad styrenhet.

Renovering

Renovering

Jurk är etablerad marknadsledare då det handlar om renovering av rulltrappor.

Historia

Reservdelar

Vi har reservdelar till alla märken och ett stort lager med standarddelar.

Kompetens

Om oss

I över 40 år har vi varit en komplett leverantör inom rulltrappor.

Kontakt

Kontakt

Behöver du hjälp med rulltrappor? Kontakta oss idag!

”Vår långa erfarenhet, stora lager av reservdelar och inte minst våra hängivna montörer har gett oss en särställning på marknaden som vi är mycket stolta över.”

Fredrik Lingvall, Arbetsledare

Läs om Jurks övriga verksamheter

Rulltrappa

Svetsteknik

Vi erbjuder både bearbetning, montering, svets och smide.

Stålmontage

Stålmontage

Vi tillverkar och levererar stålkonstruktioner av högsta kvalitet.

Bostad

Bostad

Vi erbjuder inflyttningsklara bostäder i attraktiva områden.

Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.