Redovisningsekonom till Jurkbolagen – En koncern i tillväxt

Jurkbolagen är en koncern med stort yrkeskunnande inom flera affärsområden. Företaget har sitt ursprung i reparation och renovering av rulltrappor sedan mer än 40 år. Med åren har verksamheten vuxit och utökats till att även omfatta svetsteknik, stålmontage, bostadsproduktion och byggservice. Jurk äger även mark och kommersiella fastigheter och hyr ut lokaler för kontor, verkstad och dagverksamhet. Koncernens verksamhet bedrivs främst i sex olika bolag med totalt 74 anställda, omsätter idag ca 200 MSEK och växer kontinuerligt och stabilt med god lönsamhet.

Är du en engagerad och nyfiken redovisningsekonom som vill utvecklas i en koncern med stark tillväxt? Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som redovisningsekonom arbetar du i vårt team, tar ett stort ägarskap för dina ansvarsområden och sätter stort värde på samarbete och trivsel. Du arbetar brett hanterar alla olika delar inom redovisning. Eftersom vi är i en tillväxtfas bidrar du också med att ta fram våra arbetssätt och rutiner. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Periodisering
  • Momshantering
  • Delaktig i bokslut och årsredovisning
  • Delaktig i att sätta processer och rutiner

Vi på huvudkontoret, Jurkbolagen, sitter centralt i Vallentuna och det är där du kommer att arbeta.

Din Profil

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du är gymnasieekonom eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper i Excel och ett IT-systemintresse. Meriterande är om du har upprättat årsredovisningar och arbetat i VismaNet.

Vi ser även att du är en person som trivs att arbeta i ett team och nå resultat som en del av det. Det är också viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och aktivit söker effektivisering och förbättring inom sitt arbetsområde – rätt kandidat ser möjligheter till förbättringar och bidrar till att de genomförs. Väsentligt att man har ett servicefokus och drivs av att arbeta med redovisning.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hur gör jag nu?

Skicka in din ansökan till jobb@jurk.se så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Wallman 070-856 2992 eller Ingrid Alveteg 070-4200280.

Varmt välkommen med din ansökan!Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.