Löneadministratör till Jurkbolagen – En koncern i tillväxt

Jurkbolagen är en koncern med stort yrkeskunnande inom flera affärsområden. Företaget har sitt ursprung i reparation och renovering av rulltrappor sedan mer än 40 år. Med åren har verksamheten vuxit och utökats till att även omfatta svetsteknik, stålmontage, bostadsproduktion och byggservice. Jurk äger även mark och kommersiella fastigheter och hyr ut lokaler för kontor, verkstad och dagverksamhet. Koncernens verksamhet bedrivs främst i sex olika bolag med totalt 74 anställda, omsätter idag ca 200 MSEK och växer kontinuerligt och stabilt med god lönsamhet.

Om tjänsten

Är du en engagerad och nyfiken löneadministratör som vill utvecklas i en koncern med stark tillväxt?

Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som löneadministratör arbetar du i vårt team, tar ett stort ägarskap för dina ansvarsområden och sätter stort värde på samarbete och trivsel. Eftersom vi är i en tillväxtfas och arbetar med att integrera systemstöd, bidrar du också med att ta fram våra arbetssätt och rutiner.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Lön & HR Administration
  • Ansvara för hela löneprocessen
  • Administrera nyanställningar/avslut samt övriga anställningsvillkor
  • Upprätta anställningsavtal
  • Avstämningar av konton

Din Profil

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet från ax till limpa inom lön och HR. Vi ser även att du är en person som trivs att arbeta i ett team och nå resultat som en del av det. Det är också viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och aktivit söker effektivisering och förbättring inom sitt arbetsområde – rätt kandidat ser möjligheter till förbättringar och bidrar till att de genomförs. Väsentligt att man har ett servicefokus och drivs av att arbeta med redovisning.

Viktigt för tjänsten är:

  • Kunskaper i Wisma lön
  • Intresse för systemstöd
  • Praktiskt lönearbete i ca 2-3 år

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi på huvudkontoret, Jurkbolagen, sitter centralt i Vallentuna och det är där du kommer att arbeta.

Hur gör jag nu?

Skicka in din ansökan till jobb@jurk.se så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ingrid Alveteg 070-4200280.

Varmt välkommen med din ansökan!Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.