Elektriker sökes till jurk

Ditt uppdrag
Vi befinner oss i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar. Med anledning av det söker vi flera duktiga elektriker. Tjänsterna avser heltidsanställningar i en fri och omväxlade miljö. Arbetet omfattar såväl förebyggande, nyinstallationer, renoveringar som felavhjälpande underhållsinsatser där det finns rulltrappor.

Din Profil
Vi söker vi dig med driv och engagemang. Du kan ta eget initiativ, är lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du har lätt för att kommunicera på svenska. Du har körkort B och tycker om att jobba. Meriterande är om du har erfarenhet av el-, styr- och reglerarbete och/eller mekanik.
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag. Eftersom även andra uppgifter än renodlat el-tekniskt arbete ibland förekommer är du inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar ett driv mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet.

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag med alla förutsättningar att utvecklas vidare. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår verksamhetschef Ingrid Alveteg på 070-420 02 80.

Din ansökan skickar du till jobb@jurk.se. Urval och intervjuer sker löpande dock vill vi ha din ansökan snarast!

Jurk bygger på yrkeskunnande och professionalism
Jurk är en koncern med stort yrkeskunnande inom flera affärsområden. Koncernen har sitt ursprung i reparation och renovering av rulltrappor sedan mer än 40 år. Med åren har verksamheten vuxit och utökats till att även omfatta svets- och plåtverkstad samt numera även stålmontage och byggverksamhet. Jurk äger även mark och kommersiella fastigheter och hyr ut lokaler för kontor, verkstad och dagverksamhet. Inom Jurk Service AB arbetar vi inom affärsområdena ”Rulltrappa” och ”Svetsteknik” och omsätter ca 120 Mkr årligen. Hos oss får du ett fritt och utvecklande jobb med möjlighet att testa dina idéer och hitta nya utmaningar, samtidigt som du kan vara trygg i din förvissning om att vi vet vad vi håller på med. Vi är 90 anställda i koncernen och vi växer. Vill du vara medJurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.