Ekonomiassistent till Jurkbolagen – En koncern i tillväxt

Jurkbolagen är en koncern med stort yrkeskunnande inom flera affärsområden. Företaget har sitt ursprung i reparation och renovering av rulltrappor sedan mer än 40 år. Med åren har verksamheten vuxit och utökats till att även omfatta svetsteknik, stålmontage, bostadsproduktion och byggservice. Jurk äger även mark och kommersiella fastigheter och hyr ut lokaler för kontor, verkstad och dagverksamhet. Koncernens verksamhet bedrivs främst i sex olika bolag med totalt 74 anställda, omsätter idag ca 200 MSEK och växer kontinuerligt och stabilt med god lönsamhet.

Är du en engagerad och nyfiken med erfarenhet av ekonomi? Vill du jobba i en spännande miljö och utvecklas i en koncern med stark tillväxt?

Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som ekonomisassistent arbetar du i vårt team, tar ett stort ägarskap för dina ansvarsområden och sätter stort värde på samarbete och trivsel. Du ansvarar i första hand för leverantörs- och kundreskontra men eftersom vi är ett lite och dynamiskt team får du även lära dig många nya arbetsområden.

Vi på huvudkontoret, Jurkbolagen, sitter i Vallentuna centrum och det är också här du kommer att jobba.

Din Profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med ekonomi som inriktning. Du får gärna ha erfarenhet av rollen som ekonomiassistent men för att vara framgångsrik i rollen är det en positiv attityd, servicefokus och ansvarstagande som kommer att vara avgörande. Meriterande är kunskaper i Excel och IT-systemintresse.

Vi ser även att du är en person som trivs att arbeta i ett team och gillar att nå resultat. Det är också viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och hjälper till med att förbättra och effektivisera våra arbetssätt och metoder.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hur gör jag nu?

Skicka in din ansökan till jobb@jurk.se så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Wallman 070-856 2992 eller Ingrid Alveteg 070-420 0280.

Varmt välkommen med din ansökan!Jurkbolagen AB Kontakta oss gärna via formuläret. Kom ihåg att välja vilken verksamhet det gäller. Är ditt ärende av generell karaktär väljer du Jurkbolagen.